قول فقیهانه

.....یفقهو قولی

قول فقیهانه

.....یفقهو قولی

قول فقیهانه

در این مجال بحمدالله سعی خواهیم کرد تحلیل خود را از مسایل جاری کشور با قولی برآمده از دین اسلام بیان کنیم.

آیا حاضرید برای اسلام کاری بکنید...؟(2)

دوشنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۲، ۱۱:۰۴ ب.ظ

در شماره گذشته بیان شد که رابطه با آمریکا یک مقوله ای نیست که با صحبت کردن و گفت و گو بشود مشکلات 3 دهه ی انقلاب را حل کرد؛چرا که خیلی سخت است که رابطه ظالم و مظلوم با یک گفت و گوی تلفنی حل بشود.و حال ادامه بحث:

4. ما برای مذاکره با امریکا پیش شرط های متعددی داریم و اساس همه این پیش شرط ها بر شکستن هیمنه و توهم ابرقدرتی امریکا و حفظ استقلال و جایگاه رفیع انقلاب اسلامی ایران در اذهان عمومی مستضعفان جهان استوار است: «ما تا آخر ایستاده ایم و با آمریکا روابط ایجاد نخواهیم کرد، مگراین که آدم بشود و از ظلم کردن دست بردارد و از آن طرف دنیا نیاید در لبنان و نخواهد دستش را به طرف خلیج فارس دراز کند. مادامی که آمریکا این طور است و آفریقای جنوبی آن طور عمل می کند و اسرائیل هست ، ما با آنها نمی توانیم زندگی بکنیم.(1)» و «اگر پیاده شد آقای کارتر از آن عرشی که دارد آمد روی زمین نشین ها تفاهم کرد، ما هم با او تفاهم می کنیم و به استثنای اینکه - باید- آن ظلم هایی که به ما کرده است باید جبران بکند... تفاهم کند با ما، اینطور نباشد که من در کاخ سفید نشستم و شما در کوخ نشستید و کاخ نشین با کوخ نشین باید ارباب و رعیت باشد- این - اگر این کلمه را بردارند و ما را همانطور که هستیم ، بفهمند، ادراک کنند ماها را، ما با آنها چرا رابطه ای نداشته باشیم؟ با دولت آمریکا هم رابطه پیدا می کنیم ، با همه جا و اما اگر وضع اینطور باشد، ما می خواهیم چه کنیم که پیشقدم بشویم برای اینکه نوکری کنیم؟! پیشقدم بشویم برای اینکه هم نوکری کنیم هم همه چیزمان را تقدیم کنیم؟! آنوقت نوکر که می گرفتند یک اجرتی به او می دادند، اینها نوکر می گیرند و همه چیزش را هم می گیرند، ما می‌خواهیم چه کنیم با اینها رابطه داشته باشیم؟ هیچ لازم نیست رابطه داشته باشیم.(2)»

 

5. در خردادماه سال 67 نیز پروژه ای با هدف فریب امریکا در وزارت اطلاعات طراحی شد و امام(ره) در خصوص اجرای این طرح چهار شرط اساسی را بیان فرمودند:

الف) باید همیشه در دل همه دست اندرکاران به خصوص شما که مسئولیت این فریب را بر عهده گرفته اید، بغض و کینه امریکا محفوظ باشد.(این مساله مهمی است) چرا که آنها و سایر ابرقدرت ها و قدرت ها به تنها چیزی که فکر می‌کنند نابودی اسلام و قرآن و انقلاب اسلامی است.

 

ب) توجه کنید که آن‌ها در زمینه های مختلف دارای سابقه می باشند، یک مرتبه کار به جایی نرسد که متوجه شوید به جای این که شما می خواهید آن ها را فریب دهید، آنها شما را فریب داده‌اند.

 

ج) به صورتی حرکت کنید که در هر لحظه که تصمیم داشتید توان بازگو کردن مساله را صادقانه برای مردم داشته باشید.

 

د) کسانی را که دنبال این گونه ماموریت ها می فرستید، دارای ظرفیت لازم باشند که خدای نکرده عکس آنچه را که می خواهید، حاصل نگردد.

 

با توجه به همین چهار شرط لازم است توضیح دهید که آیا نرمش شما،قهرمانانه بوده و یا به سان یک لشکر فریب خورده وشکست خورده به میهن بازگشته اید؟ آیا همین که امریکایی ها مسئولیت برقراری رابطه تلفنی را بر عهده نمی گیرند و آن را تقاضایی عاجزانه از سوی شما می دانند، نشانه ای بر فریب خوردن شما نیست؟

 

6. نکته پایانی درباره برخی خاطرات و جملات غیر مستند در موضوعات اساسی انقلاب مانند رابطه با آمریکا آن که امام(ره) در آخرین بخش از وصیت نامه خود میفرمایند: « اکنون‌ که‌ من‌ حاضرم‌، بعض‌ نسبت‌های‌ بی‌واقعیت‌ به‌ من‌ داده‌ می‌شود و ممکن‌ است‌ پس‌ از من‌ در حجم‌ آن‌ افزوده‌ شود؛ لهذاعرض‌ می‌کنم‌ آنچه‌ به‌ من‌ نسبت‌ داده‌ شده‌ یا می‌شود مورد تصدیق‌ نیست‌، مگر آنکه‌ صدای‌ من‌ یا خط‌ و امضای‌ من‌ باشد، با تصدیق‌کارشناسان‌؛ یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.»

با این توضیحات خواستم این نکته را بیان کنم که آیا ارزش دارد که ما به خاطر قضاوت های نفسانی خودمان و از روی تشخیص نفسمان کاری را انجام دهیم و اصلاً نظر صاحب نظران و بزرگان را جویا نشویم؟در باب مذاکره  با آمریکا باید چه کرد؟باید رجوع به نفس خویش کرد یا به سخنان امام و رهبری؟باید دید که آیا برخی بزرگان که روزهایی با امام بودند و نظراتشان هم اکنون کمی با امام مخالفت دارد،چه می گویند یا این که رهبری چه می گوید؟

چرا زحماتی را که پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار(ع) در راه اسلام کشیده اند و سختی های را بر خود متحمل شده اند تا این که دین مبین اسلام پایدار بماند و استوار باشد،می خواهیم یک شبه به باد دهیم؟در این زمان غربت چه کسی حاضر است در راه اسلام بماند و مقاومت کند؟چه کسی حاضر است برای اسلام کار کند؟آیا حاضرید برای اسلام کاری بکنید...؟

                                             ----------------------------------------------------

پی نوشت:

1.صحیفه نور، جلد: 19، ص : 74

2.صحیفه نور، جلد: 11، ص : 36

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۲/۰۷/۱۵
مهرداد نیک نام

نظرات  (۶)

۱۷ مهر ۹۲ ، ۱۸:۰۵ صادق صداقت
جالب بود
سلام و ادب
خدا قوت...
۲۰ مهر ۹۲ ، ۱۶:۵۴ مهدی چراغ زاده
مقدمه خوبی بود و متن خوبی اما ای کاش آخرش رو بهتر مینوشتی
جوری مینوشتی که دلایل عقلی هم برای عدم رابطه با آمریکا توش باشه نه صرفا مسائل عاطفی و احساسی،مثلا اینکه الان چرا ما مخالف رابطه هستیم،آمریکا داره چکار میکنه همین الان، و اینکه هنوز مشی آمریکا همونمشی سابقه و عوض نشده، ما باید افراد غیر هم فکر خودمونو هم قانع کنیم ، کسانی که این چیزا رو قبول ندارن...یعنی همان دگر اندیشان
۲۲ مهر ۹۲ ، ۰۹:۴۳ محمد جواد ابراهیمی
سلام
دیدید دشمن چگونه حقـــــــــــــــوق دانان را به بازی می گیرد!!!
۲۴ مهر ۹۲ ، ۱۱:۵۰ سجاد عبدی

امروز امتحان ابراهیم...

امتحان اسماعیل ...

دیروز پرواز مسلم بر فراز دارالاماره ...

و اما امروز به بعد سه نقطه ( . . .)      !


عید قربان بر شما مبارک...
▌║█║Copyright ©sajjadabdi ▌║█║

۱۹ آذر ۹۲ ، ۲۳:۵۴ نقی رحمت زاده
سلام.حوصلم نیومدمطلبتوبخونم.ولی یه پیشنهادی دارم برات:
سعی کن تووبلاگت بیشترتفسیرسوره حجرات کارکنی.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی